Kedveskovács / Fák alatt

2017. december 23. szombat 21:00

Nádasdy-vár, Pinceklub

Belépőjegy: 1000,- Ft

Az AZK évét a karácsonyhoz közel, december 23-án zárjuk. A Kedveskovács több vasi szálat is húz majd maga után. Példának okáért két tagjuk is korábbi tagja volt a sárvári A Gátnál zenekarnak. A Fák alatt csapatát pedig idén a Nádasdy Fesztivál fellépői között szerethettük meg, nagyon örülünk az ismételt találkozásnak. A koncertek után nem sietünk, jó lenne, ha mindenki kitáncolná magából, amit ki kell az ünnepekig…

Kedveskovács

A Kedveskovács zenekar két éve látta meg a napvilágot, és bár a kezdetek kezdetén hazai költők verseit zenésítették meg, hamarosan már nem csak zeneileg, de szövegileg is teljesen a saját kútfőjükre kezdtek hagyatkozni. Alapvetően rockot játszanak sokféle behatással, magyar nyevű szövegekkel, az ennél pontosabb meghatározást pedig az értő hallgatóságra bízzák. Hamarosan megjelenik az első, 5 számos kislemezük.

Kedveskovács - Nádasdy-vár AZK

A zenekar nem egy, hanem kapásból négy, többszörös magyar fiatalemberből áll:

Másik Attila György – ének
Bedy Gergő – gitár
Nagy Péter István – dob
Kovács Máté – basszusgitár, vokál

Fák alatt

Van ez a műfaj, amit úgy hívnak: magyar alter. Na, a Fák Alatt Zenekar pontosan ezt a stílust önti új formába: az izgalmasabb hangzás érdekében a kvartett a klasszikus rockos felállást hegedűssel bolondítja; igazi csemegéje a feltörekvő új zenei nemzedéknek.

Fák alatt - Nádasdy-vár AZK

Repertoárjukon egyaránt szerepelnek feldolgozások és saját szerzemények. Szövegeik olykor nem mellőzik a pátoszt, azonban a túlzott elvontságtól nem kell tartani – mégiscsak korunk fiaitól jönnek. Apropó, az említett “korunk fiai”: Pál Gergely (gitár, ének), Kovács Kristóf (hegedű), Nyéki Ábel (basszusgitár), Vörös László (dobok)

A koncerteket az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatja.

Kedveskovács / Fák alatt

A koncertek az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program 

 támogatásával valósulnak meg.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíted. Köszönjük!

Vissza

Hírek, képgalériák

Csillagok a pince mélyén


Szabadtérre költözött


Tündérfénybe zárt árnyékok


Örömzene Ripoff Raskolnikovval


Reneszánsz pincében zenéltek


Cabaret Medrano és a Madrapur


Örömzene a lelkek tükrében


Tündérvese / Drastik Putto