Fatal Error és Sorbonne Sexual koncert

2018. május 18. péntek 21:00

Nádasdy-vár Pinceklub

Belépőjegy: 1000,- Ft

Azt mondják, hogy a májusi eső aranyat ér, és esőt ugyan nem tervezünk, de egy aranyat érő péntek estét igen. Az első igazi tavaszi hónapban a Fatal Error és előzenekaruk a Sorbonne Sexual lesz a vendégünk az AZK klubban.

Fatal Error és Sorbonne Sexual koncert

Fiatal, lendületes és pörgős zenekar igyekszik magával ragadni a sárvári közönséget, akik ellátogatnak május 18-án az AZK-ba a várba. A Fatal Error, akit a hazai rockzene egyik legenergikusabb csapatának tartanak, ezen a pénteken arra készül, hogy kirúgja a vár oldalát. Természetesen csak képletesen fog ez megtörténni, de a lendület, ami jellemzi a zenekart, egészen biztosan kapaszkodásra készteti majd a nézőket.

A zenekar 2011-ben alakult és 2014 óta, amilyen tehetségkutató versenyen elindultak, mindenhol első helyezést értek el. Az első Cseh Tamás programban lehetőséget nyertek, hogy profi körülmények között vegyenek fel egy LP anyagot, Bérlet az életre címmel. Ezután nem volt megállás, és 2016-ra már a legtöbb magyar fesztiválszínpadon megfordultak. A srácok az idén is az ország távoleső pontjain lépnek fel, sőt kirándulást tettek Felvidékre és Erdélybe is. A lányok külön vizuális élményben részesülnek, amikor a zenekar énekese egy hirtelen mozdulattal lebbenti fel pólóját. Lehet, hogy előbb vagy utóbb még dal is születik.

Ezúttal nem egyedül érkeznek, előzenekaruk a Sorbonne Sexual lesz. A debreceni illetőségű poszt-alternatív zenekar jellemzője, hogy szövegeik lényegében tudatszabdaló versek sok-sok humorral átitatva. Elég egy apró kis hiba a CD lejátszón és már megindul a dal. A szójátékok sokkal komolyabbak, mint játékok, a humor éles és megfigyelő. Nem kinevet, de nem is vesz komolyan. Olyan mint az élet, egyszer így, másszor inkább fordítva.

Rántsátok fel tehát magatokat a kanapéról és irány a péntek esti AZK!

A koncerteket az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatja.

Hangfoglaló program

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíted. Köszönjük!

Vissza

Hírek, képgalériák

Csillagok a pince mélyén


Szabadtérre költözött


Tündérfénybe zárt árnyékok


Örömzene Ripoff Raskolnikovval


Reneszánsz pincében zenéltek


Cabaret Medrano és a Madrapur


Örömzene a lelkek tükrében


Tündérvese / Drastik Putto