Cabaret Medrano és Madrapur koncert az AZK-ban

2018. április 13. péntek 21:00

Kapunyitás: 20:30

Belépőjegy: 1000,- Ft

Az április időjárás szeszélyességét meghazudtoló szórakozást ígér az április 13-i AZK est. Nem csak azért, mert eljátszottunk a gondolattal, hogy a péntek 13 alkalmából bepakolunk valami rémisztően hagyománytalan (nincs is ilyen szó) díszletet a koncertre érkező vendégek orra elé, és akkor majd elválik ki az, aki elszalad és ki az, aki marad. Arról van szó, hogy van, amit hallani kell, és egyetlen beharangozóból sem derülhet ki, mennyire ütős produkciót ígér.

Cabaret Medrano koncert az AZK-ban

A nagyvárosi sokszínűségét és hangulatát idéző Cabaret Medrano zenekar 21 órától lép a színpadra. A többrétegű zenei stílus (magyar népzene, balkán, klezmer) mögött álló banda tagjai:

Kamondy Imre: ének, tangóharmonika
György Andrea: hegedű, ének
Vörös László: zongora
Tamás Áron: klarinét, szaxofon, vokál
Horváth Gábor: basszusgitár
Nagy Balázs Krisztián: gitárok
Szert Zsigmond: dob, szájharmonika, vokál

A zenekar szövegei sok rokonságot mutatnak ismert kelet-európai írók (Hrabal, Mrożek) világával. Zenéjükben bőven akad improvizatív elem, ezért minden koncert egyedi és megismételhetetlen. Na, hát ezért is érdemes lejönni! És mert szeszélyességet ígértünk, következzék a következő zenekar: más stílus, friss élmények, mozgalmas ritmusok, és ne feledjétek:

az éjszaka még mindig tart!

22: 30-tól a Madrapur zenekar a trónkövetelő a pince színpadán.

A karrierjét egy budapesti Közvágóhídi próbateremben kezdő zenekar jelenleg éli a legtermékenyebb korszakát. 2017 elején kezdték el rögzíteni „Jóra nap süt, rosszra hold” című hanganyagukat, mely három szakaszból áll. A zenekar megjárta a budapesti SOUNDCHECK tehetségkutatót, és a döntőig meg sem álltak. Saját bevallásuk szerint minden zenekari tag más zenén nőtt fel. Akad a kedvenc irányzatok között kaliforniai pop, skate punk, metál, grunge, egy közös dolog azonban valamennyiük zenei ízlésében egyezik: a gitárzene mindig is nagy hatással volt rájuk.

Az elismerő kritikákat bezsebelő zenekar tagjai:

Kozma Máté / gitár, ének  

Szabados Gábor / gitár, ének

Ferencz Bence / bass

Nagy Gábor / dobok

Mi csak fényjátékkal és hangosítással tudunk hozzájárulni az este hangulatához. A fiúk hozzák a zenét és hangulatot, ti pedig, kedves közönség, mint mindig: gatyába rázódni péntek estére, és hozzátok el magatokat! Nincs olyan nehéz hét, amit nem lehet áldásosan lekeverni egy remek péntek estével, fekete macska ide vagy oda.

A koncerteket az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatja.

Cabaret Medrano és Madrapur koncert az AZK-ban

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíted. Köszönjük!

Vissza

Hírek, képgalériák

Csillagok a pince mélyén


Szabadtérre költözött


Tündérfénybe zárt árnyékok


Örömzene Ripoff Raskolnikovval


Reneszánsz pincében zenéltek


Cabaret Medrano és a Madrapur


Örömzene a lelkek tükrében


Tündérvese / Drastik Putto